Van Campenvaart Playground

Carve; This new playground is located on an existing lawn and shaped as a folded red blanket with a strong graphic character. By constructing creases between a ramp, several angles are created. The undefined possibilities of the field challenges the boundaries of both (partially)disabled and non-disabled children. Intersecting routes allow children with different abilities to meet and help each other. In the playing-field, different climbing grips and tactile elements have been added, as well as a moving rubber mat. Whisper tubes, a wide slide, a ‘concave’ revolving disc and a hammock create additional play elements.

Landscape Architecture: Carve
Location: the Hague, Netherlands
Construction: 2010

Metalco ArchInteligence

New in Product Library

Visit Product Library
List Your Products

Explore

  • Landezine Newsletter

    Best of Global Landscape Architecture in Your Mailbox
    Twice per month!

    Keep in touch!


    About Us / Contact
    Send us your project!
    Advertise
    Landezine LIVE
    LILA - Landezine International Landscape Award

    Privacy Policy
    Terms and Conditions



    © 2009 – 2021 Landezine
    +386 40 81 40 04
    info (at) landezine.com

    All rights reserved. All photos, plans and renders of projects on Landezine are property of a photographer or landscape architects mentioned within a specific project presentation.
    Watch Landezine LIVE Lectures
    See LILA - Landezine International Landscape Award Winners