Place de la Paix

French studio Mutabilis paysage & urbanisme shared with us their project in Mulhouse, France. They transformed an ex parking lot into a vibrant square surrounded by busy streets of the old city. Metal cogs were placed as a part of granite pavement pattern since wheel has been the symbol of the Mulhouse city.

Location: Ville de Mulhouse, France
Landscape Architecture: Mutabilis paysage & urbanisme
Area: 0.4ha
Budget: 1 M € HT
Completion: december 2013

Metalco ArchInteligence

New in Product Library

Visit Product Library
List Your Products

Explore

  • Landezine Newsletter

    Best of Global Landscape Architecture in Your Mailbox
    Twice per month!

    Keep in touch!


    About Us / Contact
    Send us your project!
    Advertise
    Landezine LIVE
    LILA - Landezine International Landscape Award

    Privacy Policy
    Terms and Conditions



    © 2009 – 2021 Landezine
    +386 40 81 40 04
    info (at) landezine.com

    All rights reserved. All photos, plans and renders of projects on Landezine are property of a photographer or landscape architects mentioned within a specific project presentation.
    Watch Landezine LIVE Lectures
    See LILA - Landezine International Landscape Award Winners