Snefjord Rest Stop

Pushak: The rest area is at the exit of the Snow Fjord Waterfall, which is a good place for salmon fishing. Here there was a need for a place where you could laugh at the wind and rain while enjoying the view of the sea. The three seats are rotated in relation to each other, and with seating ability on both sides they smile for all wind directions. The construction consists of welded steel profiles with the untreated copper plates and incubation cladding in the core of oak. The boxes are prefabricated at the local workshop, Havøysund Patentslipp.

Design: Pushak
Location: Måsøy municipality, Finnmark
Function: Rest area and lookout point
Type of contract: Main contract
Project Phases: All
Status: Completed in 2005
Client: Statens Vegvesen / National tourist routes


Leave a comment!

:

:



Area

Explore

  • Landezine Newsletter

    Best of Global Landscape Architecture in Your Mailbox
    Twice per month!

    Keep in touch!


    About Us / Contact
    Send us your project!
    Terms and Conditions
    Advertise
    Landezine LIVE
    LILA - Landezine International Landscape Award



    © 2009 – 2021 Landezine
    +386 40 81 40 04
    info (at) landezine.com

    All rights reserved. All photos, plans and renders of projects on Landezine are property of a photographer or landscape architects mentioned within a specific project presentation.
    Watch Landezine LIVE Lectures
    See LILA - Landezine International Landscape Award Winners